Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η επιχείρηση TECH ALUMIN με έδρα το Κερατσίνι δραστηριοποιείται από το 1992 στο χώρο του  αλουμινίου  και πιο συγκεκριμένα με τα συστήματα αλουμινίου EUROPA από το1998. Κατασκευάζουμε σε δικό μας χώρο υψηλού επιπέδου σχεδιαστικές και ποιοτικές λύσεις που καλύπτουν όλες τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.Χρησιμοποιούμε τα νέα Υβριδικά Συστήματα Αλουμινίου Europa Hybrid, κατασκευασμένα με μοναδικό σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και κατ’ επέκταση την προστασία του περιβάλλοντος. Οι σειρές των Υβριδικών συστημάτων EUROPA καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις σας.Το ειδικευμένο προσωπικό μας, η πείρα μας και η άριστη τεχνογνωσία, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις άριστης ποιότητας, μεγάλης αντοχής και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα κουφωμάτων αλουμινίου, συνθετικών (PVC) καθώς και μεγάλη ποικιλία σε πόρτες ασφαλείας, στέγαστρα, κάγκελα, σήτες, γκαραζόπορτες και πολλά άλλα προϊόντα.

 

Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας σε αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων  με κατασκευή και  τοποθέτηση νέων με πιστοποίηση. Ανοιγόμενα, συρόμενα, θερμο-ηχομονωτικά και ανασυρόμενα - ανακλινόμενα συστήματα, ρολά, σήτες, αίθρια, παράθυρα οροφής και πολλά ακόμη. Παρέχουμε συστήματα αλουμινίου για όλες τις κατασκευές με την εγγύηση τηςEUROPA.

 

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΕUROPA ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΣ ΓΚΑΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΩΝ:ELVIAL-KOMERLING-ALUMINCO-BARRAUSE-VERPAN-GOLDEN DOOR KAI ΣΥΣΤΥΜΑΤΑ ΣΗΤΑΣ ΤΗΣ GS

 

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να συζητήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας προκύψει και να ενημερωθείτε, αναλυτικότερα, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού.

 

ΣΤΑΘΕΡΟ: 210 4329 304 

KINHTO: 697 445 7023

Email: techalumin.gr@gmail.com

             techaloumin@gmail.com

 

 

Φωτογραφίες

Χάρτης

Επικοινωνία

Πλάτωνος 106 Κερατσίνι (Άγιος Ευθύμιος), 18755, Πειραιάς

Τ: +30 210 4329 304  

Κ: +30 697 4457 023

E: techaloumin@gmail.com

E: techalumin.gr@gmail.com